Preskoči na glavni sadržaj

English language - read these pages translated to English by Google translation services

Video zapisi na YouTube servisu - Uvod i upute

O našem YouTube kanalu

Jedan dio zapisa nalazi se na našem YT video kanalu, dok se veći dio zapisa nalazi na drugim YT kanalima i linkove (poveznice) na njih možete (razvrstane po kategorijama) pronaći ovdje, kao i na popisima za reprodukciju ("Play lists") na našem YT kanalu.

Neki video zapisi ponavljaju se u više kategorija, jer njihov sadržaj jednostavno ne spada u samo jednu kategoriju.

Među autorima video zapisa na našim popisima nalaze se i neki čija osobna vjerska uvjerenja i/ili uvjerenja i stavove organizacija kojima pripadaju smatramo ne-biblijskima te se od tih uvjerenja i stavova  ograđujemo i ne podržavamo ih ni u kojem slučaju, no ovdje navedeni znanstveni radovi tih osoba su vrijedni i ne odražavaju ta uvjerenja, te zaslužuju da ih objavimo.

UPUTE

Svi filmovi sa popisa su prevedeni na hrvatski ili srpski jezik. Većina filmova ima usnimljene titlove, a za neke je potrebno uključiti titlove (CC) u YouTube aplikaciji (to je uglavnom nazačeno u opisu ispod linka). Neki filmovi nemaju titlove nego su sinkronizirani (zvučni prijevod) na srpski ili hrvatski.

Na dnu svake kategorije nalazi se i link (poveznica) na cijeli Popis za reprodukciju (Playlist) jer neki filmovi nisu ovdje izlistani (npr. - neki koji se ponavljaju i  oni koji tek čekaju prijevod).

Popis otvarate klikom na naziv kategorije, a isto tako ga i zatvarate.
Naslovi videa su linkovi prema njihovoj lokaciji na YouTube-u (otvaraju se u novom prozoru / tabu).

Stvaranje

Evolucija?


 

Napomene urednika o autorima i sadržajima
 

Znanstveni sadržaji utemeljeni na Bibliji:

Sva ovdje objavljena znanstvena djela pojedinih autora ne dotiću se teološke doktrine pojedinih kršćanskih vjerovanja, kao ni njihovog osobno, nego se bave isključivo osnovnim istinama sadržanim u Knjizi Postanka, te smatram da njihova predavanja potpuno zaslužuju svoje mjesto na ovim stranicama.

Propovijedi utemeljene na Bibliji:

Sve ovdje objavljene propovijedi pojedinih autora svoje su mjesto zaslužile svojim sadržajem koji je potpuno u skladu s Biblijom i učenjima Isusa Krista, našem Gospoda, Otkupitelja i Spasitelja. Ovdje ne favoriziramo niti jednog propovjednika kao osobu, niti religijsku grupaciju (crkvu) kojoj autori pripadaju, niti učenja pojedinih grupacija (crkvi).

(1, Solunjanima 5:21 -22  "Sve provjeravajte; ono što je dobro, čvrsto držite. Svakog se vida zla klonite.")

Podijeli ovu stranicu na:

Kršćanstvo EU; Naslovnica - Video - Audio - E-knjigeAutori - O nama

Traži