Preskoči na glavni sadržaj

English language - read these pages translated to English by Google translation services

S.P. – Psarris, Spike

Spike Psarris je dipl. inženjer elektrotehnike sa Sveučilišta Massachusetts, a ima i diplomu iz fizike. Radio je kao inženjer vojnog svemirskog programa Sjedinjenih Država. Spike je u svemirski program ušao kao ateist i evolucionist, a izašao kao kršćanin i mladi zemaljski kreacionist koji nestrpljivo dijeli ono što je naučio s drugima.

SpikepsarrisSpike Psarris je dipl. inženjer elektrotehnike sa Sveučilišta Massachusetts, a ima i diplomu iz fizike. Radio je kao inženjer vojnog svemirskog programa Sjedinjenih Država.

Radio je za Lockeed Martin pod bivšim svemirskim zapovjedništvom, napredujući od analitičara znanstvenog programera do višeg inženjera sustava prije nego što je započeo vlastiti posao kao savjetnik.

Spike je u svemirski program ušao kao ateist i evolucionist, a izašao kao kršćanin i mladi zemaljski kreacionist koji nestrpljivo dijeli ono što je naučio s drugima. Ima web stranicu Creationastronomy.com i bilten, snimio je dva izvanredna DVD-a o astronomiji; Naš stvoreni Sunčev sustav i Naše stvorene zvijezde i galaksije, i govori na kreacionističkim konferencijama, obiteljskim kampovima, događajima u kućnim školama, crkvenim službama, „kreativnim vikendima”, te na raznim sastancima kreacionističkih udruga.

 

Neki od njegovih članaka;  Kozmičke katastrofe, Neptun: spomenik stvaranju,  Uran: Čudna planeta, Merkur - maleni planet koji uzrokuje velike probleme u evoluciji, Jupiter: Kralj planeta i oporuka našem Stvoritelju,  Saturn - planet u prstenu

Natrag na popis

 

Napomene urednika o autorima i sadržajima
 

Znanstveni sadržaji utemeljeni na Bibliji:

Sva ovdje objavljena znanstvena djela pojedinih autora ne dotiću se teološke doktrine pojedinih kršćanskih vjerovanja, kao ni njihovog osobno, nego se bave isključivo osnovnim istinama sadržanim u Knjizi Postanka, te smatram da njihova predavanja potpuno zaslužuju svoje mjesto na ovim stranicama.

Propovijedi utemeljene na Bibliji:

Sve ovdje objavljene propovijedi pojedinih autora svoje su mjesto zaslužile svojim sadržajem koji je potpuno u skladu s Biblijom i učenjima Isusa Krista, našem Gospoda, Otkupitelja i Spasitelja. Ovdje ne favoriziramo niti jednog propovjednika kao osobu, niti religijsku grupaciju (crkvu) kojoj autori pripadaju, niti učenja pojedinih grupacija (crkvi).

(1, Solunjanima 5:21 -22  "Sve provjeravajte; ono što je dobro, čvrsto držite. Svakog se vida zla klonite.")

Kršćanstvo EU; Naslovnica - Video - Audio - E-knjigeAutori - O nama


Traži