Preskoči na glavni sadržaj

English language - read these pages translated to English by Google translation services

E-knjige (PDF i EPUB) - Uvod i upute

Uvod i upute

Knjige i druga književna djela kršćanske tematike, prevedene na hrvatski ili na srpski jezik (ili pisana na njima), u elektronskom obliku (PDF) možete preuzeti s našeg Google Drive-a (na ovom linku možete otvoriti cijelu mapu s knjigama).

(Zbog neugodnih iskustava sa tzv. "kršćanskom" literaturom, a koja to u stvari nije, na popise više neće biti dodavana nti jedna knjiga koja nije osobno pročitana i za koju se nismo uvjerili da je ispravna sa stajališta biblijskog kršćanstva. Knjige za koje se ispostavilo da im sadržaj nije u skladu s Biblijom, kao i one koje još treba provjeriti, uklonjene su i sa ovog popisa i sa GDrive-a)

Preporuka; ako nemate Kindle ili sličan e-reader, čitajte e-knjige na tabletu ili smartphone-u u besplatnoj aplikaciji (Android i iOS) bez reklama / oglasa: ReadEra - podržani formati; PDF, EPUB, Microsoft Word (DOC, DOCX, RTF), Kindle (MOBI, AZW3), DJVU, FB2, TXT, ODT i CHM

U donjem popisu, nalaze se linkovi (poveznice) na svaku pojedinu knjigu. Kliknite na naslov knjige za otvaranje teksta s kratkim opisom i linkom..

Evanđeoski kršćani, C. S. Lewis, Lav, Vještica i ormar - Ivan Vrtarić


 

Napomene urednika o autorima i sadržajima
 

Znanstveni sadržaji utemeljeni na Bibliji:

Sva ovdje objavljena znanstvena djela pojedinih autora ne dotiću se teološke doktrine pojedinih kršćanskih vjerovanja, kao ni njihovog osobno, nego se bave isključivo osnovnim istinama sadržanim u Knjizi Postanka, te smatram da njihova predavanja potpuno zaslužuju svoje mjesto na ovim stranicama.

Propovijedi utemeljene na Bibliji:

Sve ovdje objavljene propovijedi pojedinih autora svoje su mjesto zaslužile svojim sadržajem koji je potpuno u skladu s Biblijom i učenjima Isusa Krista, našem Gospoda, Otkupitelja i Spasitelja. Ovdje ne favoriziramo niti jednog propovjednika kao osobu, niti religijsku grupaciju (crkvu) kojoj autori pripadaju, niti učenja pojedinih grupacija (crkvi).

(1, Solunjanima 5:21 -22  "Sve provjeravajte; ono što je dobro, čvrsto držite. Svakog se vida zla klonite.")

Podijeli ovu stranicu na:

Kršćanstvo EU; Naslovnica - Video - Audio - E-knjigeAutori - O nama

Traži