Preskoči na glavni sadržaj

English language - read these pages translated to English by Google translation services

Audio knjige (mp3) - Uvod i upute

Ukratko...

Audio knjige (zvučne knjige) na hrvatskom ili na srpskom jeziku nalaze se smještene na Google Drive-u, a putem ovdje navedenih poveznica (linkova) možete ih direktno poslušati ili spremiti na svoje računalo (ili tablet / smartphone) za kasnije slušanje. Zvučne knjige su u mp3 formatu.

(Zbog neugodnih iskustava sa tzv. "kršćanskom" literaturom, a koja to u stvari nije, na popise više neće biti dodavana nti jedna knjiga koja nije osobno preslušana i za koju se nismo uvjerili da je ispravna sa stajališta biblijskog kršćanstva. Knjige za koje se ispostavilo da im sadržaj nije u skladu s Biblijom, kao i one koje još treba provjeriti, uklonjene su i sa ovog popisa i sa GDrive-a)

Sadržaj cijele mape na Google Drive-u možete pogledati (i preuzeti datoteke) na ovoj poveznici.

Upute; u donjem popisu kliknite na ime pisca za otvaranje popisa knjiga odnosno poglavlja.

 

Napomene urednika o autorima i sadržajima
 

Znanstveni sadržaji utemeljeni na Bibliji:

Sva ovdje objavljena znanstvena djela pojedinih autora ne dotiću se teološke doktrine pojedinih kršćanskih vjerovanja, kao ni njihovog osobno, nego se bave isključivo osnovnim istinama sadržanim u Knjizi Postanka, te smatram da njihova predavanja potpuno zaslužuju svoje mjesto na ovim stranicama.

Propovijedi utemeljene na Bibliji:

Sve ovdje objavljene propovijedi pojedinih autora svoje su mjesto zaslužile svojim sadržajem koji je potpuno u skladu s Biblijom i učenjima Isusa Krista, našem Gospoda, Otkupitelja i Spasitelja. Ovdje ne favoriziramo niti jednog propovjednika kao osobu, niti religijsku grupaciju (crkvu) kojoj autori pripadaju, niti učenja pojedinih grupacija (crkvi).

(1, Solunjanima 5:21 -22  "Sve provjeravajte; ono što je dobro, čvrsto držite. Svakog se vida zla klonite.")


Podijeli ovu stranicu na:

Kršćanstvo EU; Naslovnica - Video - Audio - E-knjigeAutori - O nama

Traži