Preskoči na glavni sadržaj

English language - read these pages translated to English   by Google translation services

Moja će se riječ ostvariti!

1.7.2021. Kalendar
Moja će se riječ ostvariti!

Moja riječ koja izlazi iz mojih usta: neće mi se vratiti prazna, nego će ostvariti ono što želim i uspijevati u onome za što sam je poslao.

Izaija 55,11

 

Zapanjila me njezina predanost (2)


Jučer smo čitali o tome kako je Ana, vremešna kineska kršćanka, putovala diljem Kine kako bi tijekom svojih putovanja govorila o Isusu.

Nekoliko godina kasnije je neki kršćanin koji je posjetio jednog vladinog službenika susreo njegovu suprugu. Čitala je Bibliju. Zaprepašten, upitao ju je je li kršćanka. Ovo je njezino svjedočanstvo.

„Jednoga dana je moj muž vlakom pošao u drugi grad. Neka starija gospođa povela je razgovor s njim govoreći opširno o Isusu. Rekla mu je: ‘Razlog zbog kojeg putujem je to što želim širiti tu dobru vijest.’ Mog muža se to dojmilo, premda on nikada nije postao kršćaninom. Što se mene tiče, ja sam ostala zapanjena predanošću te žene. Rekla sam sama sebi: ‘Što je to toliko zanimljivo o Isusu da se ona u svojoj poodmakloj dobi osjeća obveznom putovati cijelom Kinom?’ Kupila sam Bibliju i ubrzo pronašla spasenje.“

Njezin suprug je, usprkos svoje povezanosti s vladom neprijateljski nastrojenom prema Evanđelju, uvijek iskazivao blagonaklon stav prema kršćanima te je činio sve što je mogao kako bi spriječio da najgori ispadi progonstva dopru do područja pod njegovom ovlašću. Bog djeluje na čudesan način! Upotrijebio je slabašnu staru ženu da u toj zemlji onima koji su bili na vlasti govori onako kako ne bi mogao nitko drugi.

(zaključak)

 

Iz kalendara Dobro sjeme - izdavač: GBV

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Podijeli ovaj tekst na:
 
‹ natrag na popis

Kršćanstvo EU; Naslovnica - Video - Audio - E-knjigeAutori - O nama


Traži