Preskoči na glavni sadržaj

English language - read these pages translated to English   by Google translation services

Mitologija "evolucije"

18.8.2021. Blog Video
Mitologija "evolucije"

Otkuda su nastale ideje evolucionizma?

U ovom kratkom video isječku (audio prijevod na hrvatski) saznajte od kuda su nastale ideje o onome što se danas naziva "evolucionizam" ili teorija "evolucije" koja tvrdi da je život nastao sam od sebe, te se je (navodno) razvijao od jednostaničnih organizama prema sve složenijim organizmima kroz milijarde godina.

Iako ni danas nema NITI JEDNOG dokaza (osim mnogih pretpostavljenih "dokaza") za teoriju "evolucije" - ona je danas većinom javno prihvaćena, poglavito stoga što se već desetljećima poučava u školu, te se djeca indoktriniraju krivim informacijama već od malena!

Zdrav razum i logika nam nalažu da svako stvorenje mora imati i svog stvoritelja. Čak i najjednostavnije stvari u prirodi oko nas ne mogu nastati same od sebe, a pogotovo život, koji je najkompleksnija pojava u prirodi i koji je još uvijek bez valjanog objašnjenja od strane zvanične "nauke". Čak i "najprimitivniji" oblik života predstavlja nerješivu zagonetku za modernu nauku do te mjere da i uz svakodnevna posmatranja i analiziranja pojedinih funkcija recimo u stanicama, ni armije naučnika uz pomoć najmićnijih računara u svijetu ne mogu odgonetnuti kako se pojedini procesi odvijaju, a da i ne spominjemu međusobne povezanosti između pojedinih procesa. I opet, prominetni naučnici se usuđuju da tvrde kako je sve gore somenuto nastalo samo od sebe.

Link na YouTube video; https://youtu.be/KR6Ja2APfdU

 

Evelocionistička mitologija

 

Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Podijeli ovaj tekst na:
 
‹ natrag na popis

Kršćanstvo EU; Naslovnica - Video - Audio - E-knjigeAutori - O nama


Traži